Myser med skumnappar

Hehe, firar lite här hemma helt ensam *host* forever alone.. Nej men för att bli lite mer allvarlig är jag väldigt glad att jag äntligen är klar med de stora proven i spanska denna veckan.

Känner mig duktig som kunde massvis med onödiga glosor men jag hade glömt bort hur man sa "frågar". Kom dock på det efter provet, tack för det kära hjärna! -.- Har för mig jag skrev typ "questionar" eftersom jag tänkte på engelskans fråga = question. Jaja nu är det i alla fall klart!

Plus att jag har goda nyheter (för mig). Då jag gjorde naturkunskapsprovet förra veckan kom min naturlärare fram och sa att jag inte behövde vara närvarande imorgon då de andra gör det. Det innebär att jag börjar 14.55 och går till 17.00. Rätt chill dag måste jag säga. På kvällen beger jag mig nog hem till pojkvännen och myser med honom lite, kanske ser en film eller något, skrattar tills vi inte har luft kvar och sen sover jag där.

På lördag blir det firande av min älskade systerdotter Malin som fyllde 21 i tisdags. Vi ska till en-stad-med-konstigt-namn-som-jag-inte-kommer-ihåg och se de två "huvudkillarna" i hipphipps nya show. Köp smör, skriv bok eller något sådant hette den. Ska bli jätte kul i alla fall :-)

Nu ska jag nog kolla lite på Once Upon a Time, så ni får ha det bra. Ciao!

Kommentarer
Postat av: joanna-livet med Aspergers syndrom!

Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppen hjärtat om livet med diagnoser för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)

Så besök gärna min blogg:)

KramPs. Har massa tävlingar med fina prisen och även en dagens blogg tävling varje dag där du har chansen att bli länkad inför mina 400-800

unika läsare dag så passa på att anmäla dig:)

2012-03-15 @ 20:20:49
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0