Musik för (plugg)mys del 1

1 kommentarer | Mia | 2012-02-29 @ 22:14:02   


Bjuder på en liten lista med lugna låtar som jag gillar. Brukar plugga till dessa, då de är lugna och bra stämningsmusik så fort man vill ha en liten mysig stund.

Kanske inte världens roligaste videor, men enjoy the music!Del 2 kommer antagligen imorgon :-)

Fullspäckad helg

0 kommentarer | Mia | 2012-02-29 @ 19:41:15   


Då min käraste ska åka iväg till London får jag väl klara mig utan honom ett litet tag. Jag har riktigt roliga planer för helgen. För det första så ska jag spendera den med bästaste Elin.

Vi ska (om jag lyckas övertala henne, hihi) sova i deras husvagn (eller inomhus) på fredag och ha lite filmmys. Förhoppningsvis gör vi vår "kända" dessert. Haha, den är jätte god för er som undrar - och onyttig. En av filmerna vi ska se är Resan till Jordens medelpunkt. Vi har försökt kolla på den innan men då behövde jag gå hem. Sen på lördag ska vi antagligen gå och se Resan till den Mystiska ön, som är en uppföljare på den förra filmen, på något sätt. Josh (till höger på bilden nedan) var bara ett litet barn när förra filmen spelades in så det ska bli kul att se honom helt uppvuxen nu.

Jag vet att det bara är mitt i veckan ännu, men har ni några planer för helgen?

All done!

3 kommentarer | Martin | 2012-02-29 @ 17:12:55   


Något ovanligt bra har hänt mig idag :D
Först kom jag till skolan och umgicks med kompisarna lite. Under första lektionen gick vi in i en av skolans lokaler för att hämta material till ett projekt. Så nyfiken som jag är frågade jag vad de skulle göra med allt, (allt ska slängas). Jag frågade ifall jag fick ta en switch med 16 utgångar och det fick jag, tog några andra roliga saker med :D

Har gjort klart alla läxor så nu kan jag bara vila ut mig, titta på tv och bara ta det lungt och lyssna på musik!

Så snäll som jag är så här är en härlig musikvideo! :)

Provet klart!

1 kommentarer | Mia | 2012-02-29 @ 14:15:51   


Yay! Äntligen är provet klart! Vi skulle svara på 2+1 fråga, vilket innebär 2 valfria av 5 och 1 obligatorisk. Dock är det inte så enkelt att en fråga faktiskt var en fråga, utan en fråga innehöll ca 5 frågor.

Det gick i alla fall bra för min del. Skrev ungefär 8 handskrivna sidor och jag tyckte jag fick med allt jag hade tänkt :-D Känns skönt att ha det klart! Hade velat fira lite med pojkvännen men han har antagligen läxor och jag slutar klockan 5, prick. Synd! :-(

De läxorna jag har kvar är nu spanska tills imorgon, och idrotten tills måndag. Har inte mycket kvar, så det går rätt snabbt. Hihi.

Glad tjej med fina naglar

0 kommentarer | Mia | 2012-02-29 @ 10:06:23   


För i princip första gången har jag faktiskt mer eller mindre lyckats med att göra fransk manikyr på mig själv. Jag blev nöjd och man ser resultatet lite på bilden. Yay!

 

 

Ribbons

1 kommentarer | Mia | 2012-02-29 @ 09:15:13   


Idag kör jag på en söt stil. Smålockigt hår och en röd rosett.

Åh jag är så nervös inför historieprovet!! Jag vet att jag kan allt, men vissa saker har jag lärt mig mer fördjupar för att få högre betyg. Tänk om jag glömmer den delen? 

Önska mig lycka till :-)

Just another day in school...

1 kommentarer | Martin | 2012-02-29 @ 08:35:24   


God morgon kära bloggläsare!

Sitter nu i skolan, i väntan på läraren ska komma. Vill sätta igång lite musik, men glömde hörlurarna hemma :(
Sitt nu och läser min Metrotidning :P

Lektionen ska börja närsom, så jag ska stänga av datorn för ett tag, ha det bra så länge!

En härlig låt till :)

Popcorn och Chuck

2 kommentarer | Martin | 2012-02-28 @ 22:36:31   


Har satt igång popcorn i micron och ska nu ta det lite lungt (som vanligt xD) och titta på chuck som alla vissa andra av er bloggare gör :P Ha en fortsatt bra kväll :)

Ska sova efter jag tittat lite, så godnatt :)<3

"Hakuna Matata?" "Ja, det är vårt motto" "Vad är ett motto?" "Inget, men det rimmar på lotto!"

0 kommentarer | Mia | 2012-02-28 @ 22:28:52   


Åh, jag är så töntig. Men vem älskar inte Timon och Pumba?

Fanta Strawberry

1 kommentarer | Mia | 2012-02-28 @ 22:14:50   


Vad säger ni, något som kan lyckas eller en total flipp? Jag är lite fundersam, men det kan nog faktiskt funka.

 

Kärlek är kärlek oavsett vad.. Eller?

1 kommentarer | Mia | 2012-02-28 @ 22:06:33   


Jag tycker att alla har rätt att älska någon och bli älskad. Oavsett om det är samma kön, olika religioner eller om det är en liten ålderskillnad. Det är min åsikt. Vad tycker ni?

Långtråkig dag

2 kommentarer | Martin | 2012-02-28 @ 21:05:40   


Sitter nu och tråkar på mitt rum och lyssnar på musik. Hittade en gammal spotify lista med gamla sköna låtar, riktigt härligt!
Ska dra mig in i dushen nu och sen lägga mig att titta på chuck :D
Älskar verkligen chuck, det är mitt älsklingsprogram, vilket är ert? :)

En låt från min spotify lista! :)

GLÖM INTE ATT TITTA PÅ VIDEON, STÖRTSKÖN!

R.I.P min underbara!

1 kommentarer | Mia | 2012-02-28 @ 20:31:05   


Jag hade helt tankarna på något annat igår och glömde helt bort att dedikera ett inlägg till en viss person. Min mormor. Min kära underbara mormor gick bort för 4 år sedan och jag kommer fortfarande ihåg dagen. Det känns som om det vore igår. Hon hade lagts in på sjukhus då hon fått en stroke och närmare kvällen fick vi ett samtal från min moster som berättade att om vi ville träffa mormor en sista gång behövde vi skynda oss. Olyckligtvis dog hon 10 minuter innan vi kom dit. Jag kommer fortfarande ihåg hur jag upplevde sjukhuset. Det var en sunkig lukt i luften och vi blev satta i ett medelstort väntrum med bruna soffor och vita väggar. Jag blev tillfrågad om jag ville ha något att äta och jag sa ja. Mackor med ost och röd paprika och gurka blev det. Jag åt upp mackorna, men kände hur tårarna hela tiden föll från mina kinder. Jag var 12 år vid den tiden och ingen annhörig hade någonsin lämnat mig. Innan dess hade jag svårt för att gråta, men under mitt besök på sjukhuset den dagen hade mina ögon blivit röda av gråt som verkade aldrig ta slut. Sjuksköterskorna gav mig ett val ifall jag ville se henne eller inte. Jag valde att gå med in. Det var nog något av det svåraste jag någonsin gjort. Känslan av att stå och titta på någon som man vet aldrig mer kommer finnas i ens liv. Min mormor var en underbar person och jag hade en väldigt bra relation med henne ända in i slutet. Hon lärde mig massvis med saker och hon var väldigt inspierande. Jag kan med hela mitt hjärta säga att hon var en förebild för mig.

Det var svårt för mig att förstå att vi inte skulle åka till henne varannan lördag med bullar som vi brukade, men allt eftersom veckorna passerade började jag förstå det mer och mer. Äntligen hade det lagt sig - jag skulle aldrig mer få se denna underbara personen igen.

Jag saknar min mormor otroligt och jag är väldigt glad att jag fick ha henne i mitt liv så länge hon fanns där. Om jag fick säga en sak till henne idag skulle det nog vara att jag älskar henne och att hon verkligen är någon jag ser upp till.

Seg tisdag...

0 kommentarer | Martin | 2012-02-28 @ 15:06:17   Tjena, nu sitter jag här i skolan och har tråkigt igen :(
slutar om 20 minuter, men ska sitta och vänta för att få reda på vad jag fick på mitt matteprov, är sjukt nervös!!! ska sticka och lämna några böcker på biblioteket och sedan vänta utanför Mias skola (som en liten stalker, haha!) ska hjälpa henne med lite läxa, men hoppas på att få massage som tack :D

Ska ta och lyssna på denna låten nu :)

Godmorgon alla ni underbara!

1 kommentarer | Mia | 2012-02-28 @ 09:49:22   


Godmorgon mina underbara fina läsare!
Hade planer på att åka in till stan och shoppa lite idag, men det blev tråkigt väder så den lusten försvann igen. Blev bjuden på frukost när jag kom ner efter en underbar sovmorgon. Krabbelurer (amerikanska pannkakor) och ett glas proviva stod där i köket bara väntandes på mig. Mums!

Idag är det en lång och rätt tråkig dag. Spanska, matte och historia står på schemat. Inte världens roligaste dag om jag får säga så, men jag överlever nog ;-)

The best things in life are free

0 kommentarer | Allmänt | 2012-02-27 @ 22:30:39   


Tyckte detta är något som vi borde komma ihåg och påminna oss själva om oftare. Mycket kostar inte pengar. Ett leende kan till exempel göra någon lycklig en hel dag, likaså med komplimanger. Usch, det är vi dåliga på att ge. Och inte nog med det, vi är ännu sämre på att ta emot dem. Vi säger ofta att vårt liv suger eftersom det kanske har hänt något dåligt såsom att man kanske fått dåligt på ett prov eller liknande. Men när vi verkligen tänker efter, är vårt liv verkligen dåligt? Tänk alla lyckliga minnen och roliga stunder spenderade med nära och kära. Det är det vi borde komma ihåg. Ett uselt prov ändrar inte allt, eller ska inte ändra allt i alla fall. Det blir vad vi gör det till. Ser vi allt negativt och allt vi kommer ihåg är de dåliga betygen, då är det klart att vi kommer glömma bort alla lyckliga stunder och se på vårt liv som att det suger. Egentligen älskar jag mitt liv. Jag gör bara en för stor sak av de negativa sakerna som händer i mitt liv just nu, istället för att bara putta bort dem.

Jag tycker vi alla borde försöka ge andra minst en komplimang om dagen, le mot en främling och tala om för våra nära och kära att de verkligen betyder och att vi älskar dem. Det skulle nog uppskattas.

Med detta inlägget säger jag god natt för idag och hoppas ni tänker på det jag nyss sagt :-) Sov gott!