Skidresa i Spindleruv Mlyn del 4.

Dag 4
Nu började jag äntligen vänja mig vid liften. Vi åkte en annan sorts lift förra resan så denna var helt annorlunda. Dock var denna bättre enligt mig för nu behövde jag inte ta av mig skidorna varenda gång jag skulle åka i liften.Martin verkade också vänja sig vid backen och började redan trixa. Blev riktigt impad, haha ;-) Han har ju även åkt väldigt många fler gånger än mig, men ändå. Jag tycker bara själva kullarna är läskiga, men efterallt - Jag är en riktig mes.

När vi väl var uppe i backen passade vi även på att ta lite utsiktsbilder över vyn från backen. Det var en sådan underbar utsikt och man blev verkligen förälskad. Att jag var där med Martin gjorde allt så nära perfekt som det kunde bli!Fortsättning följer, så titta in snart ;-)

Kommentarer
Postat av: Mirjam

WOW vilken utsikt! Hur länge ska du vara där? :)

2012-04-11 @ 23:08:26
URL: http://mirjamderko.blogg.se/
Postat av: zaaandra

hej! jag har frågestund på min blogg, ställ en fråga(om du vill.) så får du en länkning på min blogg! och en kommentar tbx i din blogg, direkt! för att komma till frågestunden snabbt: http://dvergen.devote.se/blogs/18732107/fraagestund.htm#WriteComment

2012-04-12 @ 13:27:21
URL: http://dvergen.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0